Saturday, February 23, 2013



"I, not events, have the power to make me happy or unhappy today. I can choose which it shall be. Yesterday is dead, tomorrow hasn't arrived yet. I have just one day, today, and I'm going to be happy in it."~Groucho Marx

aloha earthlings! how happy uolls today? iolls sangat happy hari ni memandangkan hari ni ada pasar dekat tg.malim. Ohh Yeahh! mungkin iolls dapat makan ze favorite food dekat pasar ni, Pasembok?! sorry gua tak reti eja. 

so iolls tahu korang semua happy memandang weekends dah menjengah. maybe ade juga yang tak happy sebab banyak assignment. tak apa. itu lumrah hidup. aku cukup faham. aku pun student. ignore kan ke'tension'an assignment tu kejap, let's read entry iolls ni. hehe. #keji.

macam mana nak happy?
kalau ikut aku, sumber kebahagian aku time orang kena prank. aku rasa korang pun sama. tapi jom jadi lebih skema. aku tahu aku nerd tapi nerd yang ohsem okayy.

ways to be happy;

1. Know Yourself

"A human being has so many skins inside, covering the depths of the heart. We know so many things, but we don't know ourselves! Why, thirty or forty skins or hides, as thick and hard as an ox's or bear's, cover the soul. Go into your own ground and learn to know yourself there."
~Meister Eckhart

tak kenal maka tak cinta. tak cinta maka tak happy. so berkenalan dengan diri anda sendiri.

2. Be Yourself
"Believe in yourself! Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy." 
~Norman Vincent Peale

jadilah diri sendiri. kalau asyik nak jadi orang lain tak pun berpura-pura, kan tension tu. stress!

3. Enjoy Yourself
"Learn to enjoy every minute of your life. Be happy now. Don't wait for something outside of yourself to make you happy in the future. Think how really precious is the time you have to spend, whether it's at work or with your family. Every minute should be enjoyed and savored." 
~Earl Nightingale

"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters."

~Audrey Hepburn

setiap saat.setiap detik.setiap minit.setiap jam.setiap hari.enjoy! hargai masa yang korang spend dengan kawan-kawan dan family.

4. Love Yourself
Love yourself first and everything else falls into line. You really have to love yourself to get anything done in this world.
~Lucille Ball

sayangilah diri anda 'kerana dirimu begitu berharga'. macam mana orang lain nak sayang korang kalau korang pun tak sayang diri korang. kan?

5. Forgive Yourself
"People can be more forgiving than you can imagine. But you have to forgive yourself. Let go of what's bitter and move on."
~Bill Cosby

"To forgive is to set a prisoner free and discover that the prisoner was you."

~Lewis B. Smedes

"He that cannot forgive others breaks the bridge over which he must pass himself; for every man has need to be forgiven."
~Thomas Fuller

setiap kali sebelum tidur, pastikan korang maafkan diri korang dan orang lain. berdendam pun bukan boleh buat korang happy. wasting emosi dan masa je.

6. Be Grateful Self
"I try to be grateful for the abundance of the blessings that I have, for the journey that I'm on and to relish each day as a gift."
~James McGreevey

"Whatever life throws at me I'll take it and be grateful for it as well."
~Tom Felton

bersyukurlah dengan apa yang kita ada. lumrah, tak semua benda orang ada, kita ada dan tak semua benda yang kita ada, orang ada. terima hakikat.

7. Be Positive Self
"Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will."
~ Zig Ziglar

apa-apa pun hidup kena positif! kena optimis! baru lah kepala kita tak beban dengan semua perkara yang negatif.

#but the most important thing is to keep praying to the most gracious, Allah :)


  1. jom join dan memeriahkan segmen ni